Gevaarlijk lekker
Waarom we ongezonder eten dan we willen (en wat we daaraan kunnen doen)
Nu met voorwoord door expert duurzame lifestyle Marieke Eyskoot en nawoord van de auteur. The Sunday Times science book of the year.
Gratis verzending
EUR
24.99
9789026371134
https://www.thema.nl/boek-gevaarlijk-lekker/
24,99
- Leverbaar vanaf 28-08-2025
- Klanten geven THEMA een 9.4/10
Waar gaat het over?
Waarom proppen we ons vol met eten dat vergaand industrieel is bewerkt en hoe komt het dat we daar maar niet mee kunnen stoppen? Dr. Chris van Tulleken dompelt zich onder in de wereld van ultrabewerkt eten, dé oorzaak van de wereldwijde obesitaspandemie. Hij laat zien waarom bewegen en wilskracht ons niet kunnen redden en wat ultrabewerkt voedsel echt doet met ons lichaam, onze gezondheid, ons gewicht en de planeet (hint: niets goeds!).
Over de auteur
Chris van Tulleken (Auteur)
Specificaties
Auteur(s) | Chris van Tulleken, Auke van den Berg |
ISBN | 9789026371134 |
Uitvoering | Paperback |
Uitgeverij | Ambo/Anthos B.V. |
Taal | Nederlands |
Verschijningsdatum | 27-08-2025 |
Aantal bladzijdes | 392 |