• Leverbaar vanaf 28-08-2025
24,99

Gevaarlijk lekker

Waarom we ongezonder eten dan we willen (en wat we daaraan kunnen doen)

9789026371134
Nu met voorwoord door expert duurzame lifestyle Marieke Eyskoot en nawoord van de auteur. The Sunday Times science book of the year.
Gratis verzending
EUR 24.99 9789026371134 24,99
  • Leverbaar vanaf 28-08-2025
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

Waarom proppen we ons vol met eten dat vergaand industrieel is bewerkt en hoe komt het dat we daar maar niet mee kunnen stoppen? Dr. Chris van Tulleken dompelt zich onder in de wereld van ultrabewerkt eten, dé oorzaak van de wereldwijde obesitaspandemie. Hij laat zien waarom bewegen en wilskracht ons niet kunnen redden en wat ultrabewerkt voedsel echt doet met ons lichaam, onze gezondheid, ons gewicht en de planeet (hint: niets goeds!).

Over de auteur

Chris van Tulleken (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Chris van Tulleken, Auke van den Berg
ISBN 9789026371134
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Ambo/Anthos B.V.
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 27-08-2025
Aantal bladzijdes 392